Dé online specialist in oprijplaten en drempelhulpen
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Oprijplaza is dé online specialist in drempelhulpen en heeft een breed assortiment aan drempelhulpen. Heeft u met uw rollator, rolstoel, scootmobiel of motor last van te hoge drempels? Met onze drempelhulp kunt u gemakkelijk een verhoging op- en afrijden. Uw drempelhulp bestelt u veilig en snel bij Oprijplaza. Bestelt u een drempelhulp van boven de €75,00? Dan verzenden wij hem gratis! Bent u op zoek naar een drempelhulp of drempelhulpen op maat? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een drempelhulp? Neem dan contact met ons op.
 


 


Bezig met laden...
Altec SBA drempelplaat
Is een drempel in uw huis of schuur een obstakel geworden en bent u op zoek naar een stevige oplossing voor beide kanten van deze drempel? Dan is onze Altec...
219,00* incl. btw
Altec SBS drempelbrug
Is een drempel in uw huis of schuur een obstakel geworden en bent u op zoek naar een oplossing voor beide kanten van deze drempel? Dan is onze Altec SBS...
169,00* incl. btw
Aluminium drempelhulp Verstelbaar
Heeft u een drempel in uw huis of schuur die een obstakel vormt? Dan is onze verstelbare aluminium drempelhulp de oplossing.
146,50* incl. btw
Drempelhulp opvouwbaar
Bent u op zoek naar een drempelhulp die makkelijk mee te nemen is? Dan is onze drempelhulp opvouwbaar dé ideale oplossing. Deze drempelhulp helpt u zonder...
99,00* incl. btw
Drempelhulp voor onderdorpel
Is de drempel van uw buitendeur een obstakel geworden? Dan is onze drempelhulp voor een onderdorpel de perfecte oplossing.
129,00* incl. btw
Feal Schuifpui drempelhulp
Bent u op zoek naar een drempelhulp voor uw schuifdeur of schuifpui? Onze schuifpui drempelhulp is de oplossing!
399,00* incl. btw
Ricmar aluminium drempelhulp
Is een drempel in uw huis of schuur een obstakel geworden? Dan is onze Ricmar aluminium drempelhulp dé ideale, tijdelijke oplossing.
59,00* incl. btw
Rubber drempelhulp 10/15 cm
Is een stoeprand of drempel van uw schuur een obstakel geworden? Dan is onze budget rubberen drempelhulp van 10 of 15 cm dé perfecte en goedkope oplossing.
42,50* incl. btw
Rubberen Drempelhulp (zwart)
Rubberen drempelhulpen worden vooral gebruikt om binnenshuis kleine hoogteverschillen, variërend van 0,4 tot 2,4 cm, te overbruggen.
11,50* incl. btw
Rubberen Drempelhulp 0,4 - 2,4 cm (grijs)
Rubberen drempelhulpen worden vooral gebruikt om binnenshuis kleine hoogteverschillen, variërend van 0,4 tot 2,4 cm, te overbruggen.
11,50* incl. btw
Rubberen Drempelhulp Schuin, 1,5 - 12,5 cm
De Rubberen Drempelhulp Schuin heeft als extra voordeel dat hij minder steil is en afloopt tot bijna 0 mm. Hierdoor is hij ook te gebruiken voor hulpmiddelen...
24,00* incl. btw
Rubberen Drempelhulp, 2,6 - 10,3 cm
De Rubberen drempelhulp is een voordelige keus voor bijvoorbeeld gebruik door elektrische rolstoelen en scootmobielen. 
36,00* incl. btw
SecuCare aluminium drempelbrug
Is een drempel in uw huis of schuur een obstakel geworden en bent u op zoek naar een oplossing voor beide kanten van deze drempel? Dan is onze SecuCare...
59,95* incl. btw
Secucare aluminium drempelhulp
Is een drempel in uw huis of schuur een obstakel geworden? Dan is onze SecuCare aluminium drempelhulp dé ideale goedkope en tijdelijke oplossing.
26,95* incl. btw
Secucare heavy duty drempelhulp
Is een drempel in uw huis of schuur een obstakel geworden? Dan is onze SecuCare heavy duty drempelhulp dé ideale goedkope en tijdelijke oplossing.
106,95* incl. btw
SecuCare meeneem drempelhulp (1)
Bent u op zoek naar een drempelhulp die u makkelijk mee kunt nemen? Dan is de SecuCare meeneem drempelhulp dé oplossing. Deze drempelhulp helpt u zonder...
24,95* incl. btw
SecuCare Modulaire Drempelhulp
Is een drempel in uw huis of schuur een obstakel geworden? Dan is de SecuCare modulaire drempelhulp dé oplossing.
34,95* incl. btw

Contactinformatie

Oprijplaza
Accustraat 27-B
3903 LX Veenendaal
Tel: 085 065 76 41
E-mail: info@oprijplaza.nl

Let op: Wij zijn geen fysieke winkel, u kunt alleen via internet bij ons een bestelling plaatsen.

KVK nummer : 69532664
BTW nummer: NL857908169B01
IBAN nummer: NL41 KNAB 0256 5797 84

Verzendkosten:
Wij hanteren verzendkosten van €6,95 in Nederland. Naar België zijn de verzendkosten €8,95. Bij bestellingen boven de € 75,- brengen wij geen verzendkosten in rekening.
(m.u.v. Tweedehands uitklapbare oprijplaten.)
 
* = prijzen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.